Ude ved kysten Om os

Ude ved kysten, gemt lidt væk, ligger der en lille perle

Ca. 8 kilometer fra Fredericia, 18 kilometer fra Vejle og 8 kilometer fra Børkop. Kører man af motortrafikvejen til/fra Vejle,  via den nationale cykelrute nr. 5 (Østkystruten) eller med bus 204, kan man med fordel vælge at dreje af mod Høll, Hvidbjerg og Mørkholt!

Det er ikke uden grund, at kysttrækningen kaldes for “en anden slags Skagen”. Området har tiltrukket mange forskellige slags kunstnere igennem tiderne, og det er ikke svært at forstå hvorfor, når man bevæger sig rundt herude! Lyset, naturen og skønheden er en allestedsnærværende inspiration…

Mod nord ligger Mørkholt højt med det flotteste udsyn over Vejle fjord, området er kuperet og indbyder til udforskning på mountainbike eller gåben.

Gimlegrunden ved Mørkholt, har et shelter hvor madpakken kan nydes, legeplads af naturmaterialer samt adgang via trappe til stranden.

En 27 meter høj klit Hvidbjerg

I Hvidbjerg, knejser stolt den 27 meter høje klit og her finder I det fineste hvide sand

Klitten indbyder til leg, solslik og vandreture med en fantastisk udsigt. Fra Klitten er der kun få minutters gang til Fladstranden ved Høll.

Området ved Høll indbyder til strandliv – fin sandstrand til afslapning og leg, lav vandstand og sandbund så også de mindste kan komme med ud og bade.

Fladstranden ved Høll afsluttes af udløbet fra Rands Fjord, hvor der putter sig en hyggelig lille havn. Hele området har et rigt fugle og dyre liv, og naturen er varierende hele vejen fra Mørkholt og til udløbet fra Rands fjord ved Høll.

Der findes flere gode parkeringspladser, langs Hvidbjergvej der går gennem hele området.

Ved Børnenes Vel er der også nem adgang for handicappede og gangbesværede til både stranden og vandet.

På grænsen
af Hvidbjerg
og Høll
Visneto

Visneto ligger på Hvidbjergvej lige på grænsen mellem Hvidbjerg og Høl

Der er fine parkeringsmuligheder flere steder i nærheden.

Visneto betyder ”mødestedet”, og vi håber at vores gæster vil sætte hinanden stævne hos os, til lidt mad, en rigtig god is, en velskænket fadøl, indkøb eller et slag minigolf. Vi glæder os til at kunne sige ”Vi ses do!”

Visneto vil gerne være det naturlige mødested, hvis man f.eks.:

  • Skal mødes over hækle/strikketøjet og en kop veltillavet kaffe og et stykke tærte, mens man får vendt livets mangfoldigheder.
  • Skal finde en lille ting til børnene/børnebørnene der kan give lidt ro i bare 15 minutter
  • Skal mødes over et slag skak og et glas velskænket fadøl og en hotdog, eller bare en snak om vind og vejr eller fiskene i havet. (Diverse spil kan lånes i iscafeen)
  • Trænger til en pause i motionsløbet, og tanker op med en energidrik eller en flaske vand.
  • Har arrangeret et event med veteranbiler, en motorcykeltur eller knallertklub. Måske walker club eller en hulahop konkurrence?
  • 50 års fødselsdag, bestyrelsesmøde med indbygget turnering i minigolf eller mødregruppemøde

… og selvfølgelig på forhånd har sikret sig, at Visneto har fået besked om dette.