Grill

Visnetos grillbar tilbyder et bredt sortiment

Visnetos grillbar tilbyder et bredt sortiment indenfor grillmad, og er særdeles fokuseret på at kunne tilbyde mad af en høj kvalitet og fremstillet af gode danske råvarer. Alle vores bøffer er fremstillet af oksekød af højeste kvalitet, vores sovs og flæskesteg/svinekam med mere er også hjemmelavet.

Gourmetburger med oksefilet og bearnaise

Udover traditionel grillmad, tilbyder vi også burgere i en gourmet udgave med oksefilet og bearnaise sauce. Desuden vil der i løbet af året, være forskellige udskiftninger eller tilføjelser på menuerne, alt efter sæsonen. Hos Visneto er kunden i centrum, og vi vil gøre vores ypperste for at give en god og velsmagende oplevelse, for vi ved at glade, tilfredse og mætte kunder gerne kommer igen – så vi kan sige ”Vi ses do – hos Visneto!”

Ønsker til menukortet?

Har du specielle ønsker til vores menukort, eller har du specielle ønsker til indhold af f.eks. din burger, så vil vi gøre meget for at imødekomme dine ønsker og forventninger. Uanset om du er til en gourmetburger, en hotdog eller en pølse med brød, vil vi stå inde for kvaliteten og servere for dig med et smil.

 

Høl-Gøl-Pøl-med-Brø-og-Øl

Har du forresten hørt om en ”Høl-Gøl-Pøl-med-Brø-og-Øl”?

Den får du hos Visneto! Og den vil være en fast del af vores sortiment året rundt! Vi håber i vil tage godt imod vores store pølse, med 2 brød og et godt glas fadøl til den fornuftige pris af blot:  XX.- alt inklusive.