Vores mål

Visnetos filosofi

Visneto har den filosofi, at de varer vores kunder køber, skal være lavet af gode råvarer af en høj kvalitet og tilsat en god portion kærlighed til vores produkter. Vi vil være stolte af det vi serverer, af det vi kan og det vi kommer til at kunne – for vores kunders ønsker, gode ideer og forslag er vi nemlig altid lydhøre for! Så har du nogle ønsker, så kom endelig med dem – vi ønsker nemlig ikke kun at være ”Mødestedet” Visneto – vi vil også gerne kunne sige: ”Vi ses do!” igen og igen.

 

Eksempler på kundeønsker der er blevet til virkelighed er:

Prinsessevaflen

2-farvet softice med tivolikrymmel og mini-marshmellows

Lakridsmonstret

Vanilie softice i en stor vaffel, med saltlakrids-sauce i vaflen, lakridskrymmel og en superflyer på toppen

Vi forventer at der kommer mange flere nyheder i samarbejde med vores herlige kunder.

Vores vision og mission

Vision

Vi ønsker at tilbyde vores kunder friske, velsmagende produkter af en høj kvalitet, i en afslappet, hyggelig og familiær atmosfære med stor respekt for det vidunderlige område vi bor i, således at vi bliver det naturlige og hyggelige mødested for både store og små – og vi får muligheden for at sige ”Vi ses do!” igen og igen.

Mission

Vi ønsker at servicere både fastboende, besøgende og turister med en god og hyggelig oplevelse – og med kvalitetsvarer, tilberedt med både hjerne og hjerte, og serveret med et smil.

Vi vil gerne give alle god grund til at komme igen og igen, og gerne med et smil på læben.

Områdets bedste og hyggeligste mødested

Vi tilstræber at alle ansatte har det godt, og nyder at arbejde i vores til tider travle butikker – men ikke mere travle end at der skal være tid til smil, hygge og nærvær. Dette gælder i høj grad også for vores kunder.
 

Vi vil være områdets bedste og hyggeligste mødested. Uanset om man ønsker grill-mad, en lækker is, mødes med venner/familie om et slag minigolf eller ønsker at handle lidt lækkert ind i kiosken til at tage med hjem. Vi ønsker at vores kunder og ansatte, skal kunne mærke vores glæde og kærlighed både inde og uden for Visneto.
 

Visneto ønsker at vores kunder kan nyde deres indkøb, i en afslappet og hyggelig atmosfære – det er også derfor at vi ikke mener at ”kunden altid har ret”. Forstyrrer man de øvrige kunder på en uhensigtsmæssig måde, forbeholder vi os retten til at påtale dette – og det kan ske på enten syngende fynsk, fuldfedt københavnsk eller bredt jysk! Skulle det gå helt galt kan vi også en smule udenlandsk.. Der skal være plads til alle.